Ditt mobila drömhus

Vi har 4 olika modeller att välja mellan. Det som skiljer är färgerna utvändigt och invändigt. De heter som årstiderna, men funktionen är densamma och alla modeller är anpassade för det nordiska klimatet. Det som skiljer är färgen på fasaden, den läckra inredningen, bäddsoffan och andra detaljer.


KEU SUMMER EDITION

KEU Mobile Home är ett modulärt, effektivt och intelligent modulhus, fullt utrustat med den senaste tekniken och isolerat för bekvämt boende i de hårdaste klimaten.

Det är en prefabricerad stålkapsel gjord av högkvalitativa, 100 % återvinningsbara material. Dess layout är utformad för att få ut det mesta av allt utrymme, med infällbara element som anpassar rummen till varje ögonblick på dagen.

KEU Summer är full av naturligt ljus och dess ljusstyrka ger en känsla av rymd och fräschör.
Minimalismen i vår sommarkollektion ger samma känsla. Dess eleganta, modulära fasad passar perfekt in i ö- och kustmiljöer. Inuti ger kombinationen av ljusa färger och naturligt trä friskhet och en känsla av avkoppling.


KEU WINTER EDITION

Design, avantgarde och komfort

KEU Winter har alla element för att leva med alla bekvämligheter: fullt utrustat upphängt kök, fällbart porslinsbord, apparater från IQ-serien från det prestigefyllda varumärket Siemens, hemautomationssystem, italiensk bäddsoffa Felis Truman med 24 cm madrass, golvvärme , walk-in glasveranda för att njuta av det vackra vinterlandskapetet.


KEU SPRING EDITION


KEU Spring är vår mest urbana modell. En glamoröst modulhus, redo att bebos i alla önskade miljöer, utformad och designad för att ge dig maximal komfort och njuta av ditt hem utan begränsningar.


KEU AUTUMN EDITION

KEU Autumn anpassar sig till sin omgivning med sitt kopparfärgade aluminiumhölje. Tidlös, ung och ändå vågad, denna kollektion definieras av sin balans och avantgardism. Dess interiör kombinerar neutrala och ljusa färger, erbjuder inslag av kontrast, men bevarar den minimalistiska stilen som så väl representerar oss i Norden.